Eerste dag Jeugddorp 2017

De eerste dag van Jeugddorp 2017 zit er alweer op. Hieronder een stukje geschreven door Tim, coördinator van Sport & Spel:

De ochtend voordat Jeugddorp van start zou gaan, werd ik om 5 uur wakker. Het enthousiasme wat ik voor Jeugddorp voel had me vroeg gewekt. Op Jeugddorp aangekomen merkte ik gelijk weer op hoezeer je als vrijwilliger gewaardeerd wordt. Niet alleen door de kinderen, maar ook door alle vrijwilligers die Jeugddorp tot een succes maken. Het is werkelijk een feest om alle oude en nieuwe vrijwilligers van Jeugddorp te zien bij aanvang van de eerste dag. Ook was ik blij verrast om als coördinator veel bekende gezichten te zien onder de kinderen bij Sport en Spel. De vrijwilligers van Sport en Spel voelen aan als een kleine familie binnen de grote familie die Jeugddorp heet. We begonnen de dag met een aantal kennismakingsspelletjes, gevolgd door wat leuke tik- en trefbalspelletjes. De kinderen hadden het erg naar hun zin en er werd veel gelachen en gerend. Toen de zon doorbrak hebben we één van de populairste spelletjes gespeeld; levend stratego! Ik kijk erg uit naar de herinneringen die dit jaar gemaakt zullen worden, want ik weet maar al te goed dat veel kinderen Jeugddorp nog voor lange tijd in hun hart zullen meedragen.