Aankondiging Jeugddorp 2017

Over ruim een week gaat weer een nieuwe editie van Jeugddorp van start. Van 24 juli t/m 4 augustus kunnen kinderen van 6 t/m 12 jaar weer hutten bouwen, knutselen, toneelspelen, sporten en nog veel meer activiteiten doen. Dit alles vindt plaats op het Jeugddorpterrein aan de Voorschoterweg in Leiden, in de buurt van zwembad De Vliet.

In de eerste week zal Jeugddorp omgetoverd worden tot een “Winter Wonderland” en in de tweede week gaan we op avontuur “In het Wild”. In beide weken worden er diverse workshops georganiseerd, zoals ponyrijden, cupcakes maken, waterraket schieten en nog veel meer.

Deze editie van Jeugddorp is bijzonder, omdat Jeugddorp dit jaar voor het eerst geheel door vrijwilligers georganiseerd wordt vanuit Stichting Jeugddorp Leiden. De afgelopen maanden is hard gewerkt aan de voorbereidingen, zodat Jeugddorp ook deze keer weer een succes wordt.

Meer informatie over Jeugddorp is te vinden op de website: www.jeugddorpleiden.nl.