Dag 2: theater

Vandaag een stukje geschreven door Melanie, de coördinator van theater:

De tweede dag van Jeugddorp was weer een enorm succes. Het weer zat vandaag mee! Na een flinke regenbui nog vroeg in de ochtend, bleef het daarna droog en liet de zon zich ook regelmatig zien. Vanaf het moment dat er kinderen binnen kwamen, spatte het enthousiasme er al vanaf. Ik merkte dat de kinderen hun nieuwe vriendjes en vriendinnetjes snel herkenden en groepsleiding kreeg ook gelijk bij binnenkomst een high five. Vandaag waren er ook weer kinderen die voor de eerste keer bij Jeugddorp waren. Super spannend, maar zij werden gelijk opgenomen door de groep. Mooi om dit te zien.

Bij theater is vertrouwen belangrijk. We doen soms een beetje gek en dit kan alleen wanneer we elkaar vertrouwen en onszelf kunnen zijn. Ik heb vandaag weer genoten van de kinderen die elkaar toejuichen in spellen, elkaar aansporen, complimenteren en zich laten meeslepen in een wereld vol fantasie. Ik kijk uit naar de rest van de week!