Dag 4: Wat een heerlijke dag!

Het verslagje van vandaag is van Alex, onze assistent-coördinator:

Vandaag alweer de vierde dag. Wat gaat dat toch snel! We begonnen de dag met zon, we sloten de dag af met zon. En tussendoor was er ook zon. Heerlijk! Na weer een hilarisch toneelstuk stoven de kinderen naar hun onderdeel. In de ochtend was er de workshop buttons maken. Er zijn heel wat mooie creaties ontstaan. Ook was er de mogelijkheid om bij Technisch Knutselen een uitschuifster te maken. Denk aan zo’n traphekje dat je kan uitschuiven (scharen). Schoof je dat hekje uit, werd het een ster. De kinderen mochten zelf alle gaatjes boren en de plankjes figuurzagen. Pittig hoor!

Na het middagtoneelstuk waren er 2 spelen waar alle kinderen 1 van moesten kiezen. Werd het krantenmeppertje of een tikspel… Daarna renden de kinderen weer haar hun activiteit toe. 15 kinderen hadden zich ingeschreven voor de workshop boksen. Onder leiding van een professionele boksinstructeur werden de nodige technieken aangeleerd. Pas maar op; met deze kinderen moet je geen ruzie maken. En toen was het alweer tijd om op te ruimen. De dag is voorbij gevlogen! Het was een gezellige dag. Komen jullie morgen weer???