Oliebollenactie: nog 3 dagen!

Hallo allemaal,

Nog 3 dagen en dan is het zover! Dan kunt u uw oliebollen en appelbeignets ophalen aan de keneauweg 36 in Leiden. Uw bestelling kan worden afgehaald van 8:00 tot 16:00 uur.

Heeft u uw oliebollen en appelbeignets nog niet besteld? Doe dit dan snel want 30 december is de laatste dag dat dit kan. Wij bakken maar een beperkt aantal oliebollen en appelbeignets en wij werken alleen op bestelling, dus bestel snel! Op 31 december aan de deur kopen is dus niet mogelijk. U kunt bestellen via onze webshop.

Heeft u al besteld? Dan willen wij u hartelijk danken voor uw steun aan Jeugddorp. Wij kunnen de kinderen met het geld een mooie vakantie geven! Hoe meer oliebollen wij verkopen, hoe meer kinderen wij blij kunnen maken. Dus vertel ook uw familie en vrienden over onze actie.