Oliebollenactie: nog 2 dagen!

Hallo allemaal,

Nog maar 2 dagen en dan is het zover! Dan kunt u uw oliebollen en appelbeignets ophalen aan de Keneauweg 36 in Leiden. Uw bestelling kan worden afgehaald van 8:00 tot 16:00 uur.

Heeft u uw oliebollen en appelbeignets nog niet besteld? Doe dit dan snel want morgen op 30 december is de laatste dag dat dit kan. Op 31 december is aan de deur kopen van af nu mogelijk vanaf 08:00 tot 16:00. U kunt pinnen of nog steeds bestellen via onze webshop tot vrijdag 30 december tot 21:00.

Heeft u al besteld? Dan willen wij u hartelijk danken voor uw steun aan Jeugddorp. Wij kunnen de kinderen met het geld een mooie vakantie geven! Hoe meer oliebollen wij verkopen, hoe meer kinderen wij blij kunnen maken. Dus vertel ook uw familie en vrienden over onze actie.