Tot volgend jaar!

Wat is de tijd toch weer hard gegaan en wat hebben we een plezier gehad deze afgelopen twee weken! De vrijwilligers hebben zich weer gigantisch vermaakt en wij hopen dat dat ook voor de kinderen geldt.

Bij de huttenbouw hebben de kinderen weer prachtige hutten gebouwd. Een aantal van hen heeft dan ook weer een prijs gewonnen. Deze week waren de prijzen en hun winnaars:

  • Prijs voor de schoonste hut: Het Kippenhok – hut 48.
  • Prijs voor de beste samenwerking: Het Circus Team – hut 79.
  • Prijs voor de mooiste circus hut: De XY hut en hut 8.
  • Prijs voor de mooiste hut: De Gekke Dieren Hut – hut 34.

Bij knutselen hebben de kinderen zich ook weer rijkelijk vermaakt met verschillende kunstwerkjes die zij zelf in elkaar hebben gezet.

Bij sport & spel zijn de kinderen elke dag weer erg uitgeput geraakt na tal van energieke spelletjes waaronder verschillende tikspellen en een algemeen favoriet: Bergen, ravijnen en vulkanen.

Bij theater hebben de kinderen ook weer veel opvoeringen van toneelstukjes gedaan. Naast deze opvoeringen, hebben zij ook onder andere boemba en ‘Weerwolven van Wakkerdam’ gespeeld.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ook het avondprogramma was deze week weer een groot succes. Deze week was het de beurt aan de kinderen van 6 tot en met 8 jaar om mee te doen met een 6-tal spelletjes met doordraai-rondes, ons altijd leuke dierengeluidenspel en uiteraard het roosteren van marshmallows bij een mooi en veilig kampvuur.

Onze dank is enorm en gigantisch voor alle sponsoren waar wij mee hebben kunnen en mogen samenwerken. Zonder hen zou Jeugddorp niet gedraaid hebben zoals het draaide. 

Bij deze willen wij alle kinderen bedanken voor hun komst en hen ook uitnodigen om volgend jaar weer te komen! Tot dan!