Een speciaal bedankje

Aangezien wij zonder onze sponsoren het heel veel moeilijker hadden gehad om Jeugddorp te kunnen draaien, willen wij hen graag nog even in een apart bericht speciaal bedanken.

Graag zouden wij de volgende sponsoren willen bedanken voor hun gulle financiële sponsoring: Druckerfonds, Fonds 1818, Rotary Leiden, Burgy bouwbedrijf, SOL Leiden, Stichting Heilige geest, Stichting Boschuysen en uiteraard de Gemeente Leiden.

                                       

                                       

                                       

                                       

 

 

 

Voor de sponsoring van het altijd belangrijke hout en de niet minder belangrijke spijkers willen wij graag de volgende sponsoren bedanken: Noordman HoutHoutwerffLUMCDrukkerij BinkBouwmaatKarwei LeiderdorpPraxis Hoge MorswegPraxis XLGamma ZuidGebroeders RotteveelIsero en Kruyt.

                                       

                                       

                                       

                              

                                 

                              

 

 

Naast deze geweldige sponsoringen, heeft Jeugddorp ook nog een aantal unieke sponsoringen gekregen van verschillende sponsoren, zoals wc’s, bussen, de verzorging van het eten gedurende het avondprogramma, het eten voor de vrijwilligers, verf, de programma’s waar wij dit jaar mee hebben gewerkt, t-shirts die wij dit jaar hebben verkocht en de ruimtes die wij hebben gebruikt! Onze sponsoren voor deze unieke sponsoringen zijn: Barthen Huurmaat (wc’s), Arriva (bus), Taxi Wielkens (taxi busjes), Karels Bio Friet (eten avondprogramma), New York Pizza (eten vrijwilligers), Nicolaasverf B.V. (verf), Autotaal (diverse programma’s), Kleur op Kleding (t-shirts), Motorclub Blackcaps (knutselruimte) en de Harley Davidson Club Voorschoten (vrijwilligersruimte).