Tot volgend jaar!

Vrijdag 16 augustus

Alweer de laatste dag van jeugddorp helaas:(. Maar omdat dit de laatste dag was, zijn we ook extra gaan knallen en hebben we het extra leuk gemaakt!
Zo waren er bij huttenbouw de prijsuitreikingen van de hutten. De prijzen werden door enorm trotse kinderen in de handen genomen. Het was wel een enorm lastige keuze want alle hutten waren super mooi en uniek en alle kinderen hebben enorm hun best gedaan, dus eigenlijk heeft iedereen wel gewonnen.

Bij knutselen was het weer enorm gezellig en de kinderen plakten en knipten erop los. Na al die dagen knutselen hadden ze genoeg prachtige kunstwerkjes om te laten zien aan hun ouders.

Bij sport en spel was het weer lekker rondrennen en spelletjes spelen. De kinderen genoten van alles wat de begeleiders hebben bedacht.
Bij toneel werd er een groot toneelstuk opgevoerd, namelijk frozen. Het was als een musical gemaakt en alle kinderen zongen uit volle borst mee op ‘Let it go’ en ‘zullen we een sneeuwpop maken?’.

Helaas kwam deze laatste dag alweer veel te snel aan een eind. Femke sloot af met een mooi afscheid en we vierden Alex zijn 20-jarige jubileum op Jeugddorp.

Hierna namen de kinderen afscheid van elkaar en van de begeleiders, waar soms wat tranen bij kwamen kijken.

We willen alle kinderen enorm bedanken voor hun leuke en enthousiaste inzet! We hebben enorm van hun genoten en hopen jullie volgend jaar weer te zien!