Na regen komt zonneschijn!

We gingen van start met een regenachtige inschrijving. Gelukkig klaarde de regen daarna op en waren de kinderen snel stil zodat de dag kon beginnen. Bij de huttenbouw begonnen ze vandaag met de kerstbomen.

Het was behoorlijk rustig vandaag en de kinderen waren goed aan het werk. Bij toneel hadden ze vandaag een grote groep met veel toneelstukjes en tussendoor een paar spellen. Tijdens de toneelstukken waren de kinderen vaak verkleed als kerstman/vrouw of kerstelfjes omdat het thema kerst is.

Bij knutselen waren de kinderen druk bezig met leuke knutselwerkjes zoals dozen versieren, taarten maken, schilden maken en kwastjes maken. De sfeer was gelukkig goed, de kinderen hebben hard gewerkt en hadden het erg naar hun zin.

Bij sport en spel begon de dag met een kleine groep, waardoor de sfeer ook wat rustiger oogde. Na de pauze kwamen er meer kinderen naar sport en spel, waardoor het energie niveau ook toenam. Er waren zowel tikspelletjes, kringspelletjes als balspelletjes gespeeld. Al om al was het een gezellige dag met 165 kinderen.