Jeugddorp dit jaar in winterse sferen

Ook dit jaar zijn er op Jeugddorp weer twee spannende thema’s. In de eerste week is Jeugddorp een winters wonderland, waar de kinderen kunnen skiën en sleeën. Er staan een grote sneeuwpop en een koek-en-zopie tent op het terrein. Bij de onderdelen knutselen en toneel halen de kinderen hun inspiratie uit Disney’s Frozen, terwijl de huttenbouw hun hutten in winterse sferen kunnen versieren met sneeuw, lampjes en slingers. Met raketten gaan we het proberen te laten sneeuwen.

In de tweede week gaan we de natuur in met het thema ‘In het wild.’ Het Jeugddorpterrein wordt omgetoverd tot oerwoud. De knutselaars gaan planten en dieren in het groot en het klein maken. Bij huttenbouw maken de kinderen nomadententen. Tijdens verschillende workshops gaan de kinderen op zoek naar kruiden, planten en vissen.

Wil je op de hoogte blijven van de voorbereidingen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief via www.jeugddorpleiden.nl