Jeugddorp 2023

Jeugddorp Leiden opent op 24 juli voor de 58ste keer haar deuren voor de jeugd van Leiden en omstreken aan de Voorschoterweg in Leiden. Meer dan 45 vrijwilligers staan dan klaar om de kinderen een leuke dag te bezorgen.
 
Vorig jaar was Jeugddorp met meer dan 230 kinderen per dag een groot succes. Bij Jeugddorp kunnen kinderen de hele dag knutselen, huttenbouwen, meedoen met sport en spel en theater. Verder heeft Jeugddorp dit jaar een grote hoeveelheid workshops die te volgen zijn bijvoorbeeld: Waterraketten maken en natuurlijk afschieten, vliegers maken en natuurbeleving.
 
Jeugddorp kan alle doordeweekse dagen bezocht worden of natuurlijk voor 1 of enkele dagen. De inschrijving start dagelijks om 9:00 en om 10:00 begint het programma. Om half 4 kunnen de kinderen dan weer opgehaald worden.
 
Op de website van Jeugddorp (www.jeugddorpleiden.nl) kun je dit jaar kaartjes vooraf bestellen, uiteraard zijn ook aan de ingang de kaartjes gewoon te koop. Voor minima gezinnen zijn er speciale kaartjes te koop, hiervoor dient u vooraf contact op te nemen met Jeugddorp.
 
Dit jaar wordt voor het eerst onze mascotte geïntroduceerd. Hoe hij heet weten we nog niet, want de kinderen mogen de naam in de eerste 2 dagen verzinnen. Wethouder Fleur Spijkers maakt de naam dan op woensdag tijdens een officieel moment bekend.
 
Kom jij ook naar Jeugddorp? Bestel dan snel je kaartjes via www.jeugddorpleiden.nl
maak van jouw vakantie, jouw avontuur!
 
Groetjes,
Het vrijwilligersteam van Jeugddorp!