herinnering grote clubactie

Hallo iedereen,

Hier is een kleine herinnering voor de grote clubactie! Bij de grote clubactie worden er loten verkocht door onze vrijwilligers. Het geld wat wij inzamelen gaat naar nieuwe jassen en hoodies, zodat wij ook op de koudere dagen goed zichtbaar zijn en de kinderen een super leuke vakantie kunnen geven!

Heeft u al loten gekocht? Dan wil Jeugddorp Leiden u alvast heel erg bedanken.

Heeft u nog geen loten? Koop deze dan via de link: clubactie.nl/steun. Hier komt u op de pagina van de grote clubactie. Daar kunt u invullen hoeveel loten u wilt kopen en dat u Jeugddorp steunt. Natuurlijk zijn er ook leuke prijzen te winnen met de loten die u koopt. (Hoe meer loten u koopt, hoe meer kans u heeft op leuke prijzen!)

Alvast heel erg bedankt voor uw steun!