Nog maar 7 dagen!

Nog maar zeven dagen tot het jeugddorp terrein zijn poort mag openen! Van 25 juli tot 5 augustus kunnen de kinderen doordeweeks weer allerlei leuke activiteiten bij ons doen. Hier zijn nog een paar goede tips.

Tip 1: De kinderen nemen zelf een lekker lunchpakketje mee. Zorg wel dat zij nog plek over hebben voor het snoep wat zij bij de snoepkraam kunnen kopen tijdens de lunchpauze. Hier mogen de kinderen hun zelf meegenomen €3,- besteden aan lekkere snoepjes. 

Tip 2: Het wordt lekker weer tijdens jeugddorp. Daarom is het belangrijk dat de kinderen genoeg drinken. Hier wordt zeker tijd voor gemaakt door de vrijwilligers. Dus geef de kinderen veel drinken mee!

Tip 3: Naast genoeg drinken is het in warm weer ook belangrijk om je te beschermen tegen de zon. Smeer de kinderen goed in voor de dag. Laat de kinderen ook zelf zonnebrand meenemen zodat ze zichzelf ook nog even in kunnen smeren tijdens de dag. 

De vrijwilligers hebben er alvast heel veel zin in. Tot over zeven dagen op het jeugddorp terrein!