NOG MAAR 14 DAGEN TOT JEUGDDORP!

Tip 1. Op Huttenbouw en Sport & Spel moet je dichte schoenen aan. Sporten op slippers gaat niet en op het huttenbouwveld liggen spijkers. Jeugddorp adviseert veiligheidszooltjes in de schoenen van de kinderen te doen. Dit voorkomt dat je verwondingen oploopt als je in een spijker stapt. https://www.veiligevoeten.nl/winkel/veiligheidszooltjes/

Tip 2 Zorg dat je op tijd bent. De inschrijving van de dag begint om 09:00 en eindigt om 10:00. Na 10:00 is het niet meer mogelijk om ingeschreven te worden. De workshops zitten snel vol. Als je om komt 09:00 is de kans groter om mee te kunnen doen aan een workshop dan om 09:50. Er worden geen plekken gereserveerd.

Tip 3 Geen zin in de rij bij de kassa? Bestel online! Voor ons werk dit prettiger vanwege een verlaging van werkdruk bij de kassa. Dit betekent voor u dat u sneller naar de inschrijving kunt en u zo mogelijk een plek bij de workshops kunt krijgen.