De tijd vliegt!

We zijn alweer op de laatste dag van de eerste week, wat is het alweer snel gegaan zeg!

De dag begon met een heerlijk zonnetje dus we gingen de dag lekker tegemoet! Vandaag waren er geen workshops die werden gegeven, maar we hadden wel een Jordy die in een mooie roze tutu lekker met de kinderen ging dansen. Op de polonaise, Oya lélé en de snollebollekes gingen Jordy en alle kinderen helemaal uit hun bol!

Ook op deze dag werden weer de mooiste knutselwerkjes en creatieve toneelstukjes gemaakt bij theater en weer lekker gerend, getikt en gespeeld bij Sport & Spel. En natuurlijk niet te vergeten werden alle hutten vandaag afgemaakt! En wow, wat een prachtige hutten zijn het allemaal geworden, stuk voor stuk! Stoere, schattige en grappige hutten zaten er allemaal tussen, en we zijn reuzetrots op alle kinderen en hun creaties.

En de vrijdag betekent ook natuurlijk maar één ding! De jury die komt langs om te hutten te beoordelen op de beste samenwerking, de schoonste hut, de best gecamoufleerde hut en de mooiste hut. Reuzespannend natuurlijk, want alle kinderen hebben enorm hun best gedaan om een prachtige hut te bouwen, en alle hutten zijn ook ontzettend mooi gelukt! Het werd de jury ook erg moeilijk gemaakt, maar uiteindelijk is er toch een keuze uitgekomen,  en dit is geworden:

Prijs voor de schoonste hut:

De dinosaurus hut! (hut 15)

Prijs voor de beste samenwerking:

Jungle team! (hut 35)

Prijs voor best gecamoufleerde hut:

De koeien (hut 38)

Prijs voor de mooiste hut (de hut die in week twee mag blijven staan tot het einde):

Hut 1

Iedereen bedankt voor jullie inzet en enthousiasme deze fantastische eerste week!