Voorverkoopdag Het Gebouw

Met een snel naderende zomervakantie, komt Jeugddorp uiteraard ook steeds dichter in de buurt. Na een groot succes van het onder de mensen brengen van Jeugddorp in Leiden in april en juni en in Voorschoten afgelopen mei, staan wij morgen wederom in Leiden kaarten te verkopen! Deze zal 2 uur lang zijn en plaatsvinden tussen 12:00 en 14:00.

Wij staan aanstaande zaterdag 11 juni van 12:00 (12 uur) tot 14:00 (2 uur ‘s middags) in het Huis van de Buurt Het Gebouw tussen de Surinamestraat en de Timorstraat. Hier kunnen kaarten voorafgaand aan Jeugddorp gekocht worden! Wij staan bij deze voorverkoopdag binnen, wat betekent dat er helaas geen springkussen aanwezig zal zijn, maar dat maakt niet uit! Wij zijn gelukkig gezellig genoeg om leuke gesprekken mee te voeren!

Er kan betaald worden met contant geld en met de pinpas, hoewel pinnen wel de voorkeur heeft.

Zien wij jullie straks op in het Huis van de Buurt?