Gelukkig nieuw jaar!

En zo komt ook aan 2021 een einde. Wat was het een verwarrend, chaotisch maar toch ook een gigantisch leuk jaar! Ongelooflijk! Ondanks dat Jeugddorp in 2020 niet door mocht gaan, hebben wij er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat we dit jaar toch door mochten.

We kijken terug op een prachtig jaar vol plezier en gezelligheid! Ondertussen zijn we alweer druk bezig om Jeugddorp 2022 nòg groter en gezelliger te maken en hier kijken we zeer naar uit! We kunnen niet wachten om jullie in 2022 weer te mogen ontvangen als de poort weer open gaat!

Maar eerst nog even genieten van de winter en de lente.
Wij willen jullie enorm bedanken voor een prachtig 2021, want zonder jullie was het natuurlijk nooit zo’n succes geworden. Wij hopen dat 2022 net zo fantastisch wordt. Heel Jeugddorp wenst jullie een fijn 2022 toe!!