Nog één weekend…

… en dan gaat Jeugddorp weer van start!

Nadat Jeugddorp een jaar geleden niet door kon gaan vanwege de slechte situatie rondom Corona, kunnen wij vol trots zeggen dat wij er dit jaar wel weer zijn! Wij hebben het, hopelijk net zoals jullie, heel erg gemist en zijn dan ook blij dat het dit jaar wél weer door mag gaan! 

Er zijn wel een paar tips/regels die dit jaar (net zoals elk ander jaar) goed in gedachten gehouden moeten worden:

  • Neem kleren mee die vies mogen worden: Huttenbouw, Sport en Spel, Knutselen – allemaal activiteiten waar de kleren vies bij kunnen worden.
  • Aangezien er voorspeld is dat het tijdens Jeugddorp gaat regenen, is het verstandig om regenkleding mee te nemen.
  • Voor de huttenbouwers geldt dat er van hen verwacht wordt dichte schoenen aan te hebben. Geen slippers, geen sandalen en al helemaal niet op blote voeten. Er vallen regelmatig spijkers in het gras die gemakkelijk over het hoofd gezien worden, en de kinderen, even min als de vrijwilligers, zullen niet blij zijn als kinderen in spijkers gaan staan!
  • Schoenen met noppen zijn NIET toegestaan, ook niet op Voetbaldag (woensdag). Mocht u twijfelen of de schoenen die u mee geeft wel mogen, geef dan ook de normale schoenen mee, voor het geval dat het inderdaad niet is toegestaan.
  • Geef uw kind een lunchpakketje mee en eventueel geld (maximaal 2 euro) om ‘s middags iets lekkers te kopen bij de snoepkraam.

Wij zijn super blij dat het weer door mag gaan en zien jullie dan ook graag op maandag tussen 9:00 (9 uur) en 10:00 (10 uur) bij de kaartverkoop. Mocht uw kind al een kaartje hebben, dan kunt u de kaartverkoop voorbij lopen om uw kaartje te scannen, stempelen en om uw kind verder in te schrijven.

Tot maandag!