Tot volgende week!

Vrijdag 9 augustus.

De eerste week Jeugddorp zit er alweer op, en wat was het toch leuk!

Ondanks de regen stond Jeugddorp weer vol met leuke kinderen. Op het huttenbouwveld hebben de kinderen hun laatste dingen geverfd, de laatste pallets geplaatst en de laatste plankjes vastgetimmerd om beoordeeld te worden door de jury. De beste hut is uiteindelijk ‘De Hippies’ geworden. bij toneel was het lekker druk, de kinderen hebben verschillende spellen gedaan en er zijn ook weer toneelstukjes gemaakt, die stuk voor stuk super leuk waren. Bij sport en spel was het lekker rustig en hebben ze lekker gesport, en ook bij knutselen waren de kinderen lekker rustig.

Vandaag konden de kinderen weer twee leuke workshops volgen: airbrush en yoga, en na de pauze waren er twee grote spellen waar de kinderen uit konden kiezen.

Wat was het toch weer een geslaagde eerste week, het huttenbouwveld is weer leeg en alles staat weer klaar voor maandag! We hopen dat het volgende week weer zo’n leuke week gaat worden!