Geen mooiere dag dan woensdag

Woensdag 7 augustus.

Dag 3 van Jeugddorp alweer! Vandaag was het bij sport en spel voetbaldag. Het werd weer goed bezocht en allebei de teams zaten vol. De kinderen hebben lekker achter het balletje aangerend en hun voetbal vaardigheden mogen showen.

Vandaag mochten de kinderen bij huttenbouw beginnen met het verven van de hutten was enorm in de smaak viel bij de kinderen. Er kwamen de mooiste creaties voorbij en we zijn benieuwd naar de aankomende creaties.

Vandaag was ook een grote dag, omdat de sponsoren en de wethouder vandaag langs kwamen. Deze kwamen in de middag langs en werden rondgeleid door een paar enthousiaste vrijwilligers en hordes kinderen. Ze liepen langs alle onderdelen. De huttenbouw kinderen lieten enthousiast hun huisjes zien, de knutselaars lieten trots hun kunstwerken zien, de voetballers lieten hun beste shots zien en de toneelspelers mochten een prachtig toneelstuk spelen.

Dit was het grootste theaterstuk tot nu toe. De kinderen speelden in plaats van de wolf en de 7 geitjes, de twee wolven en de 9 geitjes. Dit viel enorm in de smaak bij de sponsoren en de kinderen kregen een luid applaus.