Geslaagde trainingsdag

Met nog maar een kleine maand te gaan totdat Jeugddorp weer plaatsvindt, werd afgelopen zaterdag een trainingsdag gehouden voor alle nieuwe en oude vrijwilligers. Want we willen er natuurlijk voor zorgen dat alles zo vlekkeloos mogelijk verloopt. Na een kort overzicht van hoe een dag op Jeugddorp nu eigenlijk verloopt, en wat er dit jaar anders dan anders is, werd er een kennismakingsspel gedaan, waarbij we elkaar al speeddatend leerden kennen. Daarna legden we in groepjes een circuit af langs de verschillende onderdelen voor een gedetailleerde instructie en deden we een ontruimingsoefening. ‘s Middags leerden we door middel van een aantal presentaties over hoe we het best met bepaald gedrag om kunnen gaan en tenslotte werden mogelijke situaties met kinderen geoefend. Al met al was het een leuke en informatieve dag en we zijn er helemaal klaar voor om in augustus weer een hele mooie editie van Jeugddorp neer te zetten!