Oproep vrijwilligers en vrijwilligersbijeenkomst Magisch Jeugddorp

Onlangs vond de jaarlijkse Jeugddorp vrijwilligersbijeenkomst plaats. Met een groot deel van de vrijwilligers die afgelopen jaar bijgedragen hebben, werd er genoten van een buffet met zelfgemaakte hapjes en werd er een gezellige quiz gespeeld. Daarnaast werd er uitgekeken naar de aankomende editie: Jeugddorp 2016! Met het oog op de verdere verzelfstandiging zal Jeugddorp dit jaar al grotendeels door vrijwilligers georganiseerd gaan worden. Daarom zoekt Jeugddorp enthousiaste vrijwilligers om het team te versterken.

Tijdens Jeugddorp, dat zal plaatsvinden van 25 juli tot en met 5 augustus kan je als vrijwilliger aan de slag om kinderen te begeleiden bij de activiteiten. Heb je een talent dat je wil delen in de vorm van een workshop, ben je creatief, of wil je gewoon helpen met een geweldige vakantieactiviteit, dan is Jeugddorp misschien wel iets voor jou. Er zijn diverse dingen te doen, zoals helpen in de keuken en het beheren van de materialen, maar natuurlijk ook het begeleiden van de kinderen. Daarnaast is in de aanloop naar Jeugddorp hulp nodig. Je kunt denken aan het in orde maken van materialen, het maken van de aankleding van het terrein of het helpen met de promotie en P.R.

Wil jij het team versterken? Neem dan contact op via vrijwilligers@jeugddorpleiden.nl of kijk voor meer informatie op www.jeugddorpleiden.nl.

vrijwilligersbijeenkomst_klein