Magisch Jeugddorp: De Romeinen komen eraan!

foto Jeugddorp toneelDe houtstapel voor de huttenbouw groeit en groeit en de voorbereidingen zijn in volle gang om vanaf maandag 27 juli tot en met 7 augustus honderden kinderen te mogen verwelkomen op Jeugddorp. Kinderen van 6 tot en met 12 jaar kunnen zich vermaken met allerlei activiteiten op het Jeugddorpterrein aan de Voorschoterweg te Leiden. Het hek gaat om 9.00 uur open en het programma is van 10.00 uur tot 15.30 uur. Naast de vaste onderdelen huttenbouw, sport & spel, knutselen en theater, kunnen de kinderen ook kiezen voor diverse workshops zoals ponyrijden, zwaardvechten & boogschieten, schaken, fotografie en nog veel meer. De eerste week staat in het teken van de Romeinen en de tweede week brengen de Ruimtekomkommers een bezoekje aan Jeugddorp.

Kijk voor meer informatie en het workshopprogramma op de website: www.jeugddorpleiden.nl of www.libertasleiden.nl.