Magisch Jeugddorp klaar voor de start

aan_de_knusteltafel_klein

Over een kleine maand is het weer zover: dan zal het Magisch Jeugddorp in Leiden twee weken lang honderden kinderen verwelkomen op het Jeugddorpterrein. Hier kan ieder kind tussen 6 en 12 jaar zich naar hartelust vermaken met allerlei activiteiten. Naast de vaste onderdelen huttenbouw, sport & spel, knutselen en theater, kunnen de kinderen ook kiezen voor diverse workshops zoals ponyrijden, zwaardvechten & boogschieten, schaken, fotografie en nog veel meer. Kortom, er is voor ieder wat wils.

Het geheel zal begeleid worden door een dertigtal vrijwilligers. Afgelopen zaterdag werd voor hen een trainingsdag georganiseerd, zodat alles zo soepel mogelijk zal verlopen. De vrijwilligers zijn er klaar voor en staan te springen om de kinderen over een maand een geweldige vakantie te bezorgen.

Jeugddorp is dit jaar van 27 juli t/m 7 augustus en vindt plaats aan de Voorschoterweg in Leiden, vlakbij zwembad De Vliet. Kijk voor meer informatie en het workshopprogramma op de website: www.jeugddorpleiden.nl of www.libertasleiden.nl.

vrijwilligers_trainingsdag_2015_klein