Wát een opening!

Vanochtend was het dan eindelijk zover, de eerste dag van Jeugddorp 2019!
‘s Ochtends om negen uur stond er meteen al een flinke rij met kinderen, wiens geduld behoorlijk op de proef werd gesteld toen ons digitale inschrijfsysteem besloot dat het nog véél te vroeg was om al actief te zijn. Gelukkig zijn de kids allemaal stoere helden met heel veel geduld, knap hoor! 

Toen het programma was opgestart, werden er al gauw prachtige hutten uit de grond gestampt, evolueerden dat toneelkinderen van eieren naar dinosaurussen, renden de sport & spellers zich suf en leerden de knutselkinderen elkaar vingerhaken. In de pauze werd ons nieuwe springkussen ingewijd en goed bevonden. 

Al met al een supergeslaagde dag, waarop maar liefst 279 kinderen zich prima vermaakt hebben. Hopelijk kunnen we ook morgen weer een prachtige dag tegemoet gaan! 
Wij hebben er zin in, jullie hopelijk ook!