Nagenieten!

Het zit er alweer op: Jeugddorp 2019 ligt officieel achter ons! 
Het huttenbouwveld is leeg en spijkervrij, het hout ligt fijngeknepen in de containers, het podium is opgeruimd, de toiletten zijn opgehaald en de laatste spullen vinden hun plekje in de opslagruimte weer terug. 

Het waren twee prachtige weken, waarin we ontzettend veel blije kindergezichtjes hebben gezien, waaronder ook vooral héél veel kinderen die dit jaar voor het eerst op Jeugddorp waren. Hopelijk zien we jullie de komende jaren nog vaak terug.

Jeugddorp wordt volledig georganiseerd en uitgevoerd door vrijwilligers, die daarvoor niet vaak genoeg bedankt kunnen worden. Daarom nogmaals, op deze plaats, na alle complimenten en bedankjes op vrijdagavond:
Dank jullie wel! 

Wil jij ook een steentje bijdragen aan het organiseren van Jeugddorp? De diverse commissies zijn altijd op zoek naar nieuwe leden om de teams te versterken. Stuur gerust even een mailtje naar vrijwiligers@jeugddorpleiden.nl of bel ons (06 265 292 70)