Dag 9: Wij geloven niet in regen!

Dit stukje is geschreven door Sophia, vrijwilliger bij Jeugddorp
Vandaag begon de dag weer zo mooi als de rest van de week. Alle kinderen waren, met het zonnetje aan de lucht, begonnen aan de onderdelen. Bij de workshops Tekenen en Airbrush bleken echte kunstenaars te zitten, die ons hebben verbaasd met het niveau van hun kunstwerken!
Helaas begon het vanaf de lunchpauze wel steeds harder te spetteren, maar daar hebben wij ons samen met de kinderen niets van aangetrokken!
De kinderen bij huttenbouw wilden zo graag samen de mooiste en schoonste hut maken, dat ze weer en wind trotseerden om dat voor elkaar te krijgen. Wat zijn we daar trots op!
De kinderen bij Sport & Spel en Theater hebben gezamenlijke spellen gedaan en knutselen ging ook zoals altijd lekker door. Doordat alle kinderen zo lekker bezig zijn geweest ging de dag eigenlijk heel snel voorbij en zou je bijna vergeten dat we alweer de laatste dag tegemoet gaan. Morgen zal de spannende prijsuitreiking zijn voor de hutten, zullen we erachter komen hoe het avontuur van Moana en Stitch gaat aflopen en zullen we uiteindelijk weer afscheid moeten gaan nemen van een succesvol, warm en fantastisch Jeugddorp 2018.
Nu ben ik er in ieder geval vast klaar voor om morgen nog één keer alles uit de kast te trekken en op en top te gaan genieten.