Dag 7: Tropische sferen

Dit stukje is geschreven door Sas, vrijwilliger bij Jeugddorp

Zoals iedereen vast wel heeft gemerkt was het vandaag een dag die perfect in het thema tropisch paste. Wat een temperaturen! Toch hebben we een hele dag heerlijk genoten van het bouwen, knutselen, sporten, toneelspelen en vooral… waterspelletjes!

Er was vandaag weer een workshop technisch knutselen, waarbij prachtige fantasiebeesten zijn gemaakt met hout en andere materialen. Onder begeleiding werd hiervoor geboord en gezaagd en gelukkig zijn alle vingers hierbij heel gebleven.

Bij alle onderdelen werden er liters zonnebrand gesmeerd en nog meer liters water en limonade geschonken om iedereen op de been te houden.

Het middagprogramma werd ingeleid met verschillende waterspellen waar zowel de kinderen als de vrijwilligers met veel dankbaarheid gebruik van hebben gemaakt. Na de waterpret was het weer tijd om terug te gaan naar de onderdelen, maar kon er nog wel afkoeling worden gezocht op de buikglijbaan en onder de watersproeier.

Aan het einde van de dag heeft iedereen heerlijk gesmikkeld van een ijsje.