Teambuilding voor de Jeugddorpcommissie.

Sinds een aantal jaar wordt Jeugddorp mede georganiseerd door een gr2016mei27_naamloos_7163oep enthousiaste vrijwilligers, ook wel de Jeugddorpcommissie genoemd. Deze vrijwilligers komen maandelijks bij elkaar voor een vergadering en spreken daarnaast ook regelmatig in kleinere commissies af voor de diverse zaken die geregeld moeten worden. Daarbij kun je bijvoorbeeld denken aan het regelen van voldoende hout en het bedenken van een leuk, afwisselend programma, maar ook aan het organiseren van praktische z2016mei27_naamloos_7175aken als de grote tent en de beschikbaarheid van het terrein.

Jeugddorp 2016 is al over twee maanden en dus werd het tijd voor een teambuildingsavond. Een gezellige avond waarop heerlijk werd gegeten, maar ook serieus werd nagedacht over de rollen, taken en verwachtingen binnen het team.

Bedenken welke rollen en2016mei27_naamloos_7181 taken je op je neemt, bleek vrij lastig te zijn en dus werden de koppen bij elkaar gestoken. Wat is mijn rol eigenlijk? Wat verwacht ik van mezelf en wat verwacht de ander van mij? Met een
beetje overleg – en wat ontspanning op de schommel – kwam iedereen tot een conclusie, die in de groep besproken werd. Al met al was de teambuildingsavond niet alleen heel gezellig, maar ook heel nuttig. Wordt zeker weten vervolgd!

 

2016mei27_naamloos_7190

2016mei27_naamloos_7187